image image image image

De juiste persoon op de juiste plaats op het juiste moment

Het is een oude en eenvoudige wijsheid, maar vermoedelijk de meest kritische factor om als organisatie succesvol te zijn. Het inzetten van de competenties, het potentieel en de aspiraties van uw medewerkers in lijn met de objectieven van de organisatie verzekert u van een duurzaam en enthousiast engagement. Een win-win voor medewerkers en organisatie.

Zowel de leidinggevende als de medewerker zelf spelen een cruciale rol in het succesvol inzetten en ontwikkelen van talent. Het is aan de HR medewerkers om hun medewerkers en leidinggevenden de nodige middelen, processen en vaardigheden aan te reiken om de talent management strategie in de praktijk om te zetten.

Via adviesverlening, procesdesign en -implementatie, workshops en individuele begeleiding sta ik klanten bij om talent management in te voeren of verder te ontwikkelen als krachtig beleidsinstrument. Mijn focus ligt hierbij op het domein loopbaanontwikkeling met aandacht voor thema’s zoals persoonlijke ontwikkeling, diversiteit, inzetbaarheid, retentie en opvolgingsplanning. 

Evenementen


Referenties